Papp Feri kedvence: Császár cordon bleu, Petrezselymes rizi-bizi
A húskalapácsot lassan leeresztjük a karajszeletekre és körülcsiklandozzuk őket, majd bátor mozdulatokkal kiklopfoljuk, sózzuk. A lilahagymát tüzes karikákra szeljük.
A kipurcant, bánatukban elterült hússzeletek egyik oldalára teszünk 1-1 szelet bacont, füstölt sajtot, lilahagyma karikát, és a szégyentől eltakarjuk a hús másik felével.
A csúf bitangokat panír fogságába ejtjük, bő olajban, közepes lángon megperzseljük.
Petrezselymes rizi-bizivel kínozzuk!
Megsemmisítése ajánlott fegyverszó, lódobogás és countryzene kíséretében! Jó étvágyat hozzá!
Hozzávalók:
• 4 nagyobb szelet sertéskaraj csont nélkül
• 4 szelet bacon/császárszalonna
• 4 szelet füstölt sajt
• 1 fej lilahagyma
• só
• A panírozáshoz:
• finomliszt
• tojás
• zsemlemorzsa
• A sütéshez:
• étolaj