Czanik Balázs

czanikbalazs_head

Czanik Balázs a fitness szakma egyik legelismertebb, közkedvelt alakja. Balázs a mozgás és a helyes táplálkozás együttes jelenlétét rendkívül fontosnak tartja. Éppen ezért a Teletál Ételfutár étlapján változatos, sokszínű kínálattal szolgál azoknak, akik az egészségtudatos életmódot választják.

Balázs világ életében sportolt. Küzdősportokat űzött, focizott. A fitnesszel úgy került kapcsolatba, hogy amikor egy karateversenyre készült, jobbnak látta, hogy a karateedzések mellett fitnesz órák is vesz a teljesítménye növelése érdekében. Így is történt! A versenyeken a fitnesznek köszönhetően nagyon jó eredményeket ért el. Aztán szépen lassan a küzdősportok elmaradtak és egyre mélyebben belemerült a fitness világába. 2000-ben beiratkozott egy aerobikiskolába.  „A leggyengébb csapatban kezdtem, – meséli Balázs – de év végén már én tartottam bemutatókat, rendezvényeket a suliban. Az első órámat 2000. novemberben tartottam a délegyházi sportcsarnokban. Azóta személyi edző is vagyok, és a Fitness Akadémián is tanítok.”

capoeira aerobik Balázs magyarországi szabadalma. Az óráin mindig nagyon jó a hangulat, ebben nagy része van a jó zenének is. Fontos, hogy ne szenvedéssel szabaduljanak meg az emberek a súlyfeleslegtől, illetve át tudják változtatni azokat a testrészeiket, amikkel nem elégedettek. A capoeira aerobik nehezebb, viszont Balázs úgy szerkesztette meg az órákat, hogy szinte észre sem veszik a hölgyek, hogy milyen sok kalóriát égetnek el egy-egy órán!

Czanik Balázs és a Teletál Ételfutár kapcsolata egyre szorosabb, szakmai tapasztalatai és ötletei alapján állítjuk össze a Z1, Z2, Z3, Z4 ételeinket és a Z5 menüt, ahol a legfontosabb szempont az, hogy nemre és korra való tekintet nélkül segítsük azon megrendelőinket, akik fogyni szeretnének, vagy meg szeretnék őrizni alakjukat.

Kóstold meg Czanik Balázs ajánlásával készült ételeinket! Rendeléshez kattints ide!