Földi Rita életmód blogger

foldi_ritaA Life&Trend létrehozója, szerkesztője, bloggere, az Éjjel-Nappal Balaton főszerkesztője, szakács, gasztronómiai tanácsadó, online marketing tanácsadó, az Enni és Fogyni könyv írója.

A nemzetközi kapcsolatok szakértői diplomámmal évekig pályázati tanácsadóként dolgoztam, ez idő alatt a gasztronómia csak hobbi volt számomra. Egy hobbi, mely egyben a legnagyobb szenvedélyem is. Úgy érzem, a gasztronómia segítségével adhatok valamit az embereknek. Ez az erő segít abban, hogy a hobbi szép lassan átalakuljon munkává. A gasztrobloggerkedés kiegészült gasztronómiai tanácsadással. Étterem-tulajdonosoknak, vendéglátósoknak segítek abban, hogy vállalkozásuk sikeres legyen. Étteremkritikákat írok és gasztro-marketinggel is foglalkozom. Közösségi oldalakat fejlesztek, az Éjjel-Nappal Balaton főszerkesztőjeként pedig a Balaton iránti szenvedélyemet élem meg, utazok, kóstolok, tesztelek és írok.

A blogom, mely Gulyásleves nyakkendőben címmel először főleg a magyaros, házias recepteket gyűjtötte össze, velem együtt átalakult és most már az egészséges, fehér cukor és fehér liszt nélküli receptek kapnak nagyobb hangsúlyt rajta. Az új neve pedig Life&Trend lett.

A blogom célja az, hogy arra ösztönözzön, hogy természetes alapanyagokból főzünk egyszerűen finomat, és teremtsünk igényt olyan családi vendéglőkre, ahol természetes, saját termesztésű alapanyagokból, házias ízekkel és szívvel-lélekkel főznek.

Enni és Fogyni

Azok, akik imádnak főzni és imádnak enni, általában súlyfelesleggel is küzdenek. Nálam sem volt ez másként. De hála egy általam kifejlesztett módszernek, melyet Enni és Fogyni módszernek hívok, ez mára már a múlt számomra. Úgy tudok fogyni, hogy közben finomakat, és sokat is eszem, miközben az egészségemre is ügyelek. A módszer számomra már életmóddá vált, így tapasztalataim alapján megírtam az Enni és Fogyni című könyvemet, hogy másoknak is segíthessek életmódváltásban.

A Teleltál életmód rovatában is egészséges ételeket mutatok be, cikkeimmel pedig motivációt szeretnék adni az életmódváltáshoz.

Gasztronómiai hitvallásom: Hiszem, hogy az ételek nemcsak azért vannak, hogy biológiai szükségleteinket kielégítsük, hanem azért, hogy örömet okozzanak, hogy szebbé tegyék a napunkat.

 

Blog: www.lifeandtrend.hu
Facebook oldal: Life & Trend

Instagram: life.and.trend