Füstölt lazacos avokádó saláta

Ebben a kiadós saláta ajánlatban van hal, ami Omega-3 zsírsavakban gazdag, és avokádó, ami szintén magáénak mondhatja ezt, emellett nagyon finom a megfelelő ízesítéssel!

Hozzávalók:
50g füstölt lazacfilé
1 avokádó
1/2 saláta
5 koktélparadicsom
1/2 citrom leve
8 db retek
1/2 kígyóuborka
1 tk. fokhagymapor

lazacos_avokado_ salata

Elkészítés:
Minden zöldséget szépen megmosunk, és a tésztaszűrő segítségével lecsepegtetjük őket. A citrom levét a fokhagymaporral elkeverjük, és egy picit állni hagyjuk. Egy tálba pakoljuk a zöldségeket, és meglocsoljuk a citromos lével, majd állni hagyjuk amíg a lazacot széttépkedjük, és egy tányérba halmozzuk a hozzávalókat szép sorjában.

 

Szerző: Görbe Pál
Rovata a Teletál Magazin oldalán: Görbe Pál receptjei
Saját weboldala: http://serpenyovirtuoz.hu/